Om oss

Hyrin började sin verksamhet i 2009 i Ängelholm som ligger i den nordvästra delen av Skåne. Under åren har företaget fortsatt att expandera i främst Skåne och finns idag på 6 platser i Sverige. Från att i början finnas i Ängelholm så växte bolaget och startade upp sin andra depå i Laholm. Därefter har bolaget öppnat i Helsingborg, Landskrona, Malmö och Markaryd.

Hyrin är ett entreprenörstyrt maskinuthyrningsföretag som genom åren har växt men fortsatt att hålla en mycket hög servicegrad mot sina kunder. Hyrin växer med sina kunder och vi ser oss som en partner där vi ofta gör de lite större investeringarna för våra kunder. Flexibilitet och lyhördhet och stort kundfokus har gjort att Hyrin under de senaste 10 åren haft en fantastisk tillväxt och seglat ut som en av Sveriges största regionala aktör.

Under senaste året har Hyrin börjat satsa på att hålla ett stort urval av utbildningar under eget namn med en egen utbildare för att kunna säkerhetsställa en hög kvalitetsnivå. De utbildningar vi själva tillhandahåller är, liftutbildning, fallskyddsutbildning, truckutbildning, ställningsutbildning, hjullastarutbildning, säkra lyft, brandfarliga (heta) arbeten, kvartsdammsutbildning, motorkapsutbildning. Våra utbildningar är mycket uppskattade då vi kan skräddarsy dem utifrån kundens behov, antal och tidsmöjlighet. Då Hyrin kan erbjuda en kombination av digitala studier med praktiska prov gör att den inverkar mindre på kundernas verksamhet. Det var starten på Hyrin Akademin som fortsatt att utvecklas och nu kommer att lansera repetitionsutbildningar online i hela Sverige.

Sedan 2018 är Hyrin en del av Hyrtab group som även innefattar Hyrtab i Halmstad AB med depåer i Halmstad och Falkenberg. Genom en bättre geografisk spridning i väst Sverige kan vi säkerhetsställa våra kunders behov från Malmö till Falkenberg. Hyrtab gruppen är i topp 10 av Sveriges maskinuthyrningsföretag.

Hyrin – ditt personliga maskinförråd

Jan Holubec

Vd – Hyrin och Hyrtab gruppen